Cégünk a GOP-2009-2.2.1 pályázat keretében vállalatirányítási rendszer bevezetését és webáruház kialakítását hajtotta végre az Európai Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

Ablak és ajtó webudvar

Apróhirdetések képekkel

Győr-Moson-Sopron megyei apróhirdető

Ingyenes Apróhirdető


websas.hu

 

 

Hungarian (formal)English (United Kingdom)

 

Csarnoképítés a Meranti Kft.-nél

 


Projekt neve:
Csarnoképítés a Meranti Kft.-nél

Időtartam:
2011.08.30.-2012.02.29.

Projekt azonosító:
NYDOP-131/D-11-2011-00029

Elnyert támogatás összege:
50.846.075 Ft

A megvalósulás helyszíne:
9473 Egyházasfalu, Fő u. 91.

Kedvezményezett :
Meranti Kft., 9473 Egyházasfalu, Fő u. 91.

A Meranti Asztalosipari Kft. a tömörfa-megmunkálás minden területén jártas szakemberekből álló, kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás. Vállalatunk a lakás bármely részére kínál nyílászárókat és bútorokat kifogástalan minőségű, saját szárítóban szárított anyagokból, tetszőleges színben, elérhető áron. Termékeink között szerepel hálószoba, nappali, előszoba, étkező- és konyhabútorok, valamint tálalószekrények készítése. Emellett cégünk ajtók, lépcsők, födémszerkezetek és faburkolatok kialakítását is vállalja. A töretlen minőségjavulás eredményeként 2000 óta sikeresen mutatjuk be termékeinket a BNV-n is.

Cégünk Egyházasfalun, a Fő u. 91-es szám alatt saját tulajdonú telephelyén végzi asztalosipari tevékenységét. A projekt célja egy korábban kultúrotthonnak helyt adó önkormányzati épület átalakítása asztalosipari műhellyé. A projekt keretében a

A projekt eredményeképpen hosszú távon növekedéssel számolunk. Jelen projekt keretében a Kft vállalta állományának foglalkoztatottságát, majd a projekt fenntartási időszakának 1. évében további 6 fő felvételét tervezi a termelés területére. A hosszú távú fejlődéséhez nélkülözhetetlen a nagyobb területű, korszerű technológiával létrehozott új csarnok, amely egyben szolgáltatási színvonalunk minőségi növekedését reprezentálja.

 

Közreműködő szervezet:
Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
9400 Sopron, Csatkai E. u. 6.


Regionális Operatív Programok Irányító Hatósága (ROP IH); Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 
Regionális Operatív Programok Irányító Hatóság 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

www.nfu.hu

Támogató:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.


 

 

wasanta | Exchange 2010 Hosting -->