Cégünk a GOP-2009-2.2.1 pályázat keretében vállalatirányítási rendszer bevezetését és webáruház kialakítását hajtotta végre az Európai Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

Ablak és ajtó webudvar

Apróhirdetések képekkel

Győr-Moson-Sopron megyei apróhirdető

Ingyenes Apróhirdető


websas.hu

 

 

Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázat telephelyfejlesztés

Telephelyfejlesztés a Meranti Kft.-nél

 

Projekt neve:
Telephelyfejlesztés a Meranti Kft.-nél

Időtartam:
2010.08.10 – 2011.12.30

Projekt azonosító:
NYDOP-1.3.1/D-10-2010-0082

Elnyert támogatás összege:
20.090.900 Ft

 

 

A megvalósulás helyszíne:
9473 Egyházasfalu, Fő u. 91.

Kedvezményezett :
Meranti Kft., 9473 Egyházasfalu, Fő u. 91.

A Meranti Asztalosipari Kft. a tömörfa-megmunkálás minden területén jártas szakemberekből álló, kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás. Vállalatunk a lakás bármely részére kínál nyílászárókat és bútorokat kifogástalan minőségű, saját szárítóban szárított anyagokból, tetszőleges színben, elérhető áron. Termékeink között szerepel hálószoba, nappali, előszoba, étkező- és konyhabútorok, valamint tálalószekrények készítése. Emellett cégünk ajtók, lépcsők, födémszerkezetek és faburkolatok kialakítását is vállalja. A töretlen minőségjavulás eredményeként 2000 óta sikeresen mutatjuk be termékeinket a BNV-n is.

Cégünk Egyházasfalun, a Fő u. 91-es szám alatt saját tulajdonú telephelyén végzi asztalosipari tevékenységét. A projekt célja egy korábban kultúrotthonnak helyt adó önkormányzati épület átalakítása asztalosipari műhellyé. A projekt keretében a telephely teljes felújítását elvégeztük, ezen belül betonozást, vakolást, festést, hőszigetelést, tetőfedést, burkolást és a nyílászárók cseréjét is elvégeztük. Továbbá a villamos és épületgépészeti rendszer is felújításra került. A pályázat keretében egy új eszköz is beszerzésre került - CB Leviga 30 3RRK háromszalagos kontaktcsiszoló – mely a gépparkunk megújításához járult nagyban hozzá.

A projekt eredményeképpen hosszú távon növekedéssel számolunk. A hosszú távú fejlődés következtében nélkülözhetetlen a nagyobb területű, korszerű technológiával felújított telephely, infrastruktúra, amely egyben szolgáltatási színvonalunk minőségi növekedését reprezentálja.

 

 

Közreműködő szervezet:
Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
9400 Sopron, Csatkai E. u. 6.

 

 

Regionális Operatív Programok Irányító Hatósága (ROP IH); Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Regionális Operatív Programok Irányító Hatóság 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

www.nfu.hu

Támogató:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

 

Módosítás: (2012. január 15. vasárnap, 23:56)

 

wasanta | Exchange Hosted -->