Our company has implemented the introduction of a company management system and the establishment of a web shop within the frame of the tender GOP-2009-2.2.1 supported by the European Union in joint funding with the European Regional Development Fund.Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázat Gyakornok

There are no translations available.

 

Sajtóközlemény

 

GYAKORNOK MUNKATÁRS A MEARNTI ASZTALOSIPARI KFT.-NÉL

 

2019 / 12 / 05

A MERANTI Asztalosipari Kft. jelen pályázattal a gyakornoki program keretében, 1 fő asztalos gyakornok foglalkoztatásához részesült 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő támogatásban. Az új gyakornok foglalkoztatása a 9 hónapon keresztül járó bér és járuléktámogatással, a cégen belüli segítő gyakornoki kapcsolattartó bértámogatásával és az új munkahely tárgyi feltételeinek kialakításával valósult meg.

A projekt keretében több kisebb eszköz került beszerzésre, amelyek segítségével több részfeladatot is el tud látni az új munkatárs. A szakképzésből kilépő új, fiatal gyakornok munkatapasztalat szerzésének elősegítése mellett a vállalkozás nagy hangsúlyt szeretne fektetni arra, hogy támogassa szakmai karrierjét, pályafutásának megerősítését, valódi munkatapasztalattal és a kiemelkedő tudású szakembergárda támogató segítségével. A Kft. a projekt megvalósításával szeretne hozzájárulni a Partnerségi Megállapodásban foglalt célok eléréséhez az új gyakornok hosszú távú foglalkoztatásával.

A fejlesztés megvalósításához a MERANTI Asztalosipari Kft. 2 932 530 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült 100%-os támogatási intenzitás mellett. A projekt a társaság 9473 Egyházasfalu, Fő u. 91. sz. alatti székhelyén valósult meg. A projekt 2019. augusztus 29-vel sikeresen lezárult.

 

További információ:

MERANTI Asztalosipari Kft.

9473 Egyházasfalu, Fő u. 91.

http://www.meranti.hu

Last Updated (Sunday, 08 December 2019 22:51)

 wasanta | Exchange Hosted -->