Cégünk a GOP-2009-2.2.1 pályázat keretében vállalatirányítási rendszer bevezetését és webáruház kialakítását hajtotta végre az Európai Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

Ablak és ajtó webudvar

Apróhirdetések képekkel

Győr-Moson-Sopron megyei apróhirdető

Ingyenes Apróhirdető


websas.hu

 

 

Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázat Gyakornok

 

Sajtóközlemény

 

GYAKORNOK MUNKATÁRS A MEARNTI ASZTALOSIPARI KFT.-NÉL

 

2019 / 12 / 05

A MERANTI Asztalosipari Kft. jelen pályázattal a gyakornoki program keretében, 1 fő asztalos gyakornok foglalkoztatásához részesült 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő támogatásban. Az új gyakornok foglalkoztatása a 9 hónapon keresztül járó bér és járuléktámogatással, a cégen belüli segítő gyakornoki kapcsolattartó bértámogatásával és az új munkahely tárgyi feltételeinek kialakításával valósult meg.

A projekt keretében több kisebb eszköz került beszerzésre, amelyek segítségével több részfeladatot is el tud látni az új munkatárs. A szakképzésből kilépő új, fiatal gyakornok munkatapasztalat szerzésének elősegítése mellett a vállalkozás nagy hangsúlyt szeretne fektetni arra, hogy támogassa szakmai karrierjét, pályafutásának megerősítését, valódi munkatapasztalattal és a kiemelkedő tudású szakembergárda támogató segítségével. A Kft. a projekt megvalósításával szeretne hozzájárulni a Partnerségi Megállapodásban foglalt célok eléréséhez az új gyakornok hosszú távú foglalkoztatásával.

A fejlesztés megvalósításához a MERANTI Asztalosipari Kft. 2 932 530 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült 100%-os támogatási intenzitás mellett. A projekt a társaság 9473 Egyházasfalu, Fő u. 91. sz. alatti székhelyén valósult meg. A projekt 2019. augusztus 29-vel sikeresen lezárult.

 

További információ:

MERANTI Asztalosipari Kft.

9473 Egyházasfalu, Fő u. 91.

http://www.meranti.hu

Módosítás: (2019. december 08. vasárnap, 22:51)

 

wasanta | Hosted Exchange -->